Vil du vide mere? Ring på 61 60 52 59 Kontakt os Læs mere om os
Vil du vide mere? Ring på 61 60 52 59 Kontakt os Læs mere om os

Mad ud af huset Odense og resten af Fyn

Få velsmagende og lækker mad ud af huset 

Står du og mangler mad ud af huset til en kommende julefrokost, bryllup, barnedåb eller en anden festlig anledning? Hos Stenløse Forsamlingshus tilbyder vi et stort udvalg af lækre og velsmagende måltider til din næste fest.

Vi levere mad ud af huset til kunder i Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg og resten af Fyn. Uanset om i vælger at holde jeres næste fest på Stenløse Forsamlingshus, eller ønsker at få maden leveret, så garantere vi fantastisk mad og god service.

Vi tilbyder også udlejning af selskabslokaler med forplejning, samt fest til fast pris med mad, drikke, snacks og personale i vores forsamlingshus i Odense. Er du interesseret kan du læse mere her. 

Stort udvalg af fantastiske retter

Uanset om du er i humør til brunch, smørrebrød eller en lækker 3-retters menu, så levere vi et varieret udvalg af spændende mad ud af huset. Vores cateringmenuer passer perfekt til enhver festlig anledning og vi garantere samme høje kvalitet, hver gang i bestiller jeres mad hos os.

På Stenløse Forsamlingshus har vi mange års erfaring med mad ud af huset til både private selskaber og erhvervsarrangementer. I køkkenet tilberedes alle retter og menuer af vores dygtige kokke, der har stor fokus på den gode service og velsmagende mad.

Som mad ud af huset tilbyder vi blandt andet:

Mad ud af huset - bestil allerede i dag

For at du kan få den bedste mulige oplevelse ser vi helst at i bestiller maden i god tid, så vi har tid til at lave den bedste mulige mad, til jeres næste fest. Vi sætter stor pris mad, og derfor er Stenløse Forsamlingshus det perfekte valg, når du skal have mad ud af huset i Odense og resten af Fyn.

Kontakt os på telefon 61 60 52 59​ eller e-mail broenks@gmail.com, så tager vi en snak om dine ønsker. Du kan også besøge os i forsamlingshuset på Stenløse Bygade 8 i Odense S​.

Har du spørgsmål til os?

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Stenløse Forsamlingshus hvidt logo

Stenloseforsamlingshus.dk | CVR: 20968737
Adresse: Stenløse Bygade 8, 5260 Odense S​
Tlf: 61 60 52 59 | Mail: broenks@gmail.com